Nyitókép: A Ferencváros játékosai megköszönik a szurkolók biztatását a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában játszott Ferencváros - Dinamo Zagreb mérkőzés után 2019. augusztus 13-án. MTI/Illyés Tibor

Megszólalt a Fradi edzője: nem bírták a Zágráb tempóját

Infostart
2019. augusztus 14. 08:33
Rebrov: „Ez egy másik gyorsasági szint volt.”

A Ferencváros labdarúgócsapata 4-0-s vereséget szenvedett a Dinamo Zagrebbel szemben, így búcsúzott a Bajnokok Ligájától és az Európa Liga playoffjában folytatja.

A mérkőzés után a vezetőedző, Sergei Rebrov így értékelt:

"Sajnos megtörténnek az ilyen mérkőzések a futballban. Az első félidőben még jól játszottunk, ha gólra tudjuk váltani a helyzeteinket, más lett volna a mérkőzés képe. A második találat eldöntötte a párharc sorsát. Köszönöm a csapatnak a küzdését, a szurkolóknak pedig a csodálatos buzdítást. Készülünk a következő párharcra az Európa Ligában, illetve a magyar bajnokság rajtjára. A mérkőzés előtt is elmondtam, hogy nagyon készültünk a meccsre, ám nehéz a feladatunk, ha így nyomás alá helyez minket az ellenfél.

A sebesség döntötte el a párharcot, nagyon magas szinten játszott a Dinamo, ez egy másik gyorsasági szint volt,

amit mutatott ellenfelünk, ez döntötte el a találkozót" - közölte a klub honlapja.

Blazic szintén értékelt: „Tanulnunk kell a hibákból”

"El kell fogadnunk, hogy most vereséget szenvedtünk. Minél előbb továbblépünk ezen, és agyban már a következő fordulóra készülünk. Tudjuk, mik azok a hibák, amiket elkövettünk, az elkövetkezendő napok feladata, hogy ezeket kijavítsuk. Most regenerálódunk és tanulunk a hibáinkból, ám még mielőtt az EL-selejtezőkörre készülnénk, a bajnokságban kell helyt állnunk" – mondta Miha Blazic.