Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Michelisz: van esély arra, hogy megizzasztják Hamiltont

Infostart / InfoRádió - Farkas Dávid
2019. július 12. 14:28
A hétvégén lesz a Forma-1-es világbajnokság egyik legnagyobb tradíciókkal rendelkező és legtöbb nézőt vonzó versenye, a Brit Nagydíj. Legutóbb Ausztriában ugyan megszakadt a Mercedes és Lewis Hamilton sikersorozata, de az angol pilóta hazai közönség előtt ismét esélyes a győzelemre - mondta az InfoRádióban Michelisz Norbert túraautó-versenyző, Forma-1-es szakkommentátor.

A Brit Nagydíjon máris visszavághat a mezőnynek az ausztriai fiaskóért a Mercedes azok után, hogy az év eleje óta sorra aratta a futamgyőzelmeket Lewis Hamilton.

Mint Michelisz Norbert túraautóversenyző, Forma-1-es szakkommentátor az InfoRádióban elmondta,

Silverstone-ban hagyományosan erős Hamilton és a Mercedes is, de a Ferrari "nyers" tempója mintha fejlődött volna az utóbbi időben.

"Nagyon fontos lenne objektív szemlélőként, olyan emberként, aki azt szeretné, hogy végig izgalmas legyen a verseny, hogy a Ferrari találjon valamit, ha nem is most, Silverstone-ban, de a következő versenyeken mindenképp" - tette hozzá várakozásként Michelisz Norbert.

Úgy látja,

valós esély van arra, hogy megizzasztják Lewis Hamiltont a hatodik egyéni vb-elsőségért.

"Valahogy az a tapasztalatom, hogy ha ennyire simán indul egy évad, az nem olyan simán fejeződik be. Valamiért így érzem most is" - fogalmazott a népszerű autóversenyző.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
F1, Brit Nagydíj - Michelisz Norbert esélylatolgatása
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást