Nyitókép: MTI/EPA/Ritchie Tongo

Temesvári Andrea: Babos Tímeára jó hatással van a nyomás

Infostart / InfoRádió - Dzsubák Tamás
2019. január 24. 07:55
Döntőbe jutott Babos Tímea és Krisztina Mladenovics párosa az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Temesvári Andrea Grand Slam-győztes teniszező szerint a kettősnek nagy esélye van a címvédésre.

Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic címvédőként bejutottaz ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének döntőjébe.

„Nem lehet kimondani, hogy elvártuk tőlük ezt, de mindenki nagyon szeretné őket látni, ahogy újra felemelik a trófeát és egy újabb Grand Slam-torna győzteseként jönnek le a centerpályáról” - mondta az InfoRádiónak Temesvári Andrea

A címvédő kettős ellenfele a magyar idő szerint pénteken 6 órakor kezdődő fináléban a Samantha Stosur, Csang Suaj ausztrál-kínai páros lesz. A Grand Slam-győztes teniszező szerint a magyar-francia párosnak nagy esélye van a sikerre.

„A páros-vb-n már sikerült megvédeni a címüket, és én most is bizakodó vagyok. Úgy látom, hogy

Timit ez a fajta nyomás jó értelemben tudja előrevinni,

és Kikinek sokat tud segíteni.”

Temesvári Andrea szerint Babos és Mladenovic kó párt alkotnak, mert amikor egyik hibázik, a másik biztonságot nyújt a játékával.

„Fontos lesz, hogy a döntőben is együttműködjenek és azt a magabiztosságot tartsák, amit eddig is mutattak” - tette hozzá.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Temesvári Andrea
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást