Nyitókép: MTI/EPA/Patrick B. Krämer

Nagy terhéről beszélt Cseh László

Infostart / InfoRádió - Dzsubák Tamás
2019. január 13. 11:30
Eredményesebb idényben bízik Cseh László; a BVSC ötszörös olimpiai érmes úszója az InfoRádiónak úgy nyilatkozott: nehéz lesz kiharcolnia a világbajnoki szereplést.

Jelen pillanatban az edzéseken az alap állóképesség visszaszerzésén, javításán dolgozik Cseh László, tehát a "legalapabb" edzésmunkát végzi.

"Karácsony és szilveszter között már edzésbe álltam,

tudtuk, hogy olyan sokat nem szabad kihagyni, leállni. Annyira nem volt nehéz, ha az embernek van motivációja, akkor ez nem jelent olyan nagy problémát" - árulta el az InfoRádiónak az ötszörös olimpiai érmes úszó.

A frissen a BVSC-hez igazolt sportoló a pillangóúszók közötti rivalizálásról - Milák Kristóffal, Kenderesi Tamással és Biczó Bencével a végletekig kiélezett küzdelmet folytat a válogatott keretbe kerülésért - elmondta, számára ez nagy kihívást jelent.

"A magyar bajnoki döntő felér egy fél vb-döntővel. Mindenképpen jó motiváció, de terhet is róhat az emberre, mert március végére igazán jó formában kell lenni. Ugyanakkor, annak, aki ezt abszolválni tudja, helye van a vb-csapatban"

- nyomatékosította Cseh László.

A világklasszis nem számszerűsíti a céljait, de jobb évet szeretne a tavalyinál, amikor is nem szerzett érmet egyik világversenyén sem - sok-sok év után először.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Cseh László 2019-es várakozásai
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást