Nyitókép: SALVATORE DI NOLFI

Fucsovics-ügy: megszólalt a Magyar Tenisz Szövetség

Infostart / MTI
2018. augusztus 25. 06:28
Fucsovics Márton a közösségi oldalán írt arról, hogy szerinte milyen problémák nehezítik a magyar teniszezők felkészülését a csehek elleni, világcsoportban maradásról döntő Davis Kupa-párharcra. A Magyar Tenisz Szövetség pénteken késő este reagált a sportoló bejegyzésére.

A világranglistán jelenleg karriercsúccsal 40. játékos közösségi oldalán osztotta meg követőivel: jelenleg nem tud olyan lelkesedéssel és elszántsággal készülni a szeptember 14. és 16. között esedékes mérkőzésekre, ami korábban jellemezte.

A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) - az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint - csak Fucsovics közösségi oldaláról értesült arról, hogy a játékos kérdésessé tette Davis Kupa-szereplését a csehek ellen.

"A szövetség több mint egy hónapja felvette a kapcsolatot Fucsovics Márton új menedzsmentjével, így pontosan tudta, hogy számítunk rá" - írták.

Az MTSZ álláspontja szerint megállapodásuk van a játékossal, és a Facebookon leírt "egyéb tények sem fedik a valóságot, de nem gondoljuk, hogy a nyilvánosság előtt kellene kitárgyalnunk ezt a témát".