Babos Tímea meglepő titkot árult el

Infostart
2018. január 31. 10:38
Babos Tímea az Australian Openen két párosdöntőt is játszhatott, és az egyiket meg is nyerte. A 24 éves sportoló azt mondja, a párosra eddig nem is gyakorolt külön.

"Nehéz volt felfogni egyáltalán, hogy sikerült győzni. Most már nem is gondolok erre igazán, ez most már egy új verseny, a tenisz ilyen szempontból érdekes, hogy egy Grand Slam-torna után rögtön van egy másik" - nyilatkozta Babos Tímea a Sport 24-nek.

Nagyon jólesik neki az, amit a szurkolóktól kapott, és igyekszik ezt a szeretet a pályán viszonozni. Örül, hogy a világbajnokság után a második fontos versenyt is meg tudta nyerni, ráadásul két különböző partnerrel.

"Örülök neki, hogy ennyien drukkolnak, és ennyien nézik a meccseimet. Nekem ez nagyon motiváló és pozitív, és remélem, a jövőben is sok ilyen vagy még jobb eredményekkel tudok majd szolgálni" - mondta az Ausztrál Open bajnoka.

Talán hihetetlen, de eddig elvétve készült csak külön a párosmeccsekre Babos Tímea. Ez mostantól megváltozik.

"Évek óta nagyon-nagyon jól játszottam párosban, és voltak nagyon jó eredményeim, és

mindezt úgy értem el, hogy a párost igazán sohasem gyakoroltam.

Tavaly év végén úgy döntöttünk az edzőmmel, hogy nemcsak az egyénit gyakorolom, hanem néha a párost is; ez sokat segít, és nagyon meglátszik a röptejátékomon, vagy épp a taktikai érzékemen."