Nyitókép: MTI/Mónus Márton

"Semmi gyanús körülmény" - mégis vizsgálják Sinéad O'Connor halálát

Infostart / MTI
2023. július 28. 06:24
Brit sajtóértesülések szerint egyelőre nem tudni, hogy miben halt meg Sinéad O'Connor, a rendőrség nem talált semmilyen gyanús körülményt az ír énekesnő halálával kapcsolatban.

Az 56 évesen elhunyt világsztár életjeleket nem mutató testét szerda délelőtt, helyi idő szerint röviddel 11 óra után találták meg London délkeleti részén lévő lakásán. Az énekesnőt a helyszínen halottnak nyilvánították - értesültek a hírportálok rendőrségi forrásból.

A család szerdán este értesítette az ír médiát a hányatott életű énekesnő elhunytáról.

A Sky News tévécsatorna szerint Sinéad O'Connor két hete tudatta rajongóival egy videóban a Twitteren, hogy 23 év távollét után visszatért a brit fővárosba. Azt mondta, boldog, hogy újra otthon van, és egy újabb albumot és világkörüli turnét jelentett be.

Az énekesnő fia, Shane tavaly 17 évesen önkezével véget vetett az életének, a tragédia után Sinéad O'Connor kórházba került. Előtte jelezte a közösségi médiában, hogy őt magát is foglalkoztatja az öngyilkosság gondolata.

A dublini születésű, extravagáns viselkedéséről is ismert énekesnő a popzene történetének egyik hírhedt lázadója volt. 1990-ben vált világszerte ismertté a Nothing Compares 2 U című dallal. Tíz albuma jelent meg.