Nyitókép: Twitter

Láthatóan javul Jeremy Renner állapota – videó

Infostart
2023. január 6. 14:15
Videóüzenetet tett közzé a színész, aki január elsején szenvedett súlyos balesetet.

Ugyan oxigénmaszkban és bedagadt szemekkel, de videót posztolt a kórházból a néhány napja súlyos balesetet szenvedő Jeremy Renner – szúrta ki a Hvg.hu.

A színész január elsején, egy hókotró gépet használva sérült meg súlyosan, ezt követően került kórházba. Szóvivője kedden közölte, hogy a Bosszúállók sztárja „tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket” szenvedett, és továbbra is intenzív osztályon ápolják. Állapota súlyos, de stabil.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, Renner először január 4-én posztolt, hogy megnyugtassa rajongóit: „még nem vagyok elég jól ahhoz, hogy gépeljek, de szeretlek titeket” – írta akkor.

Első videós bejelentkezésén nővére és édesanyja társaságában látható; előbbi a fejét masszírozza, miközben a láthatóan fáradt színész mosolyog a kamerába.

Jeremy Rennert Sólyomszem szerepén túl a Mission Impossible franchise-ból is ismerhetik rajongói, illetve kétszer Oscar-díjra is jelölték a színészt A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért.