Nyitókép: MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer

Jeremy Renner színész kritikus állapotban, mentőhelikopter vitte kórházba

Infostart
2023. január 2. 09:38
A Marvel-filmek Sólyomszemét alakító Renner a havat takarította - feltehetően a Nevadában található birtokán -, amikor bekövetkezett az eset.

Szóvivője vasárnap közölte, hogy a színész kritikus, de stabil állapotban van balesetét követően. A Deadline információi szerint helikopterrel kellett Rennert kórházba szállítani - írja a The Guardian.

"Megerősíthetjük, hogy Jeremy kritikus, de stabil állapotban van egy, az időjárással kapcsolatos balesetben szerzett sérülései miatt, melyeket akkor szenvedett el, amikor havat takarított el " - mondta a Hollywood Reporter-nek vasárnap késő este szóvivője, hozzátéve - a színész családja vele van és Renner a lehető legjobb ellátást kapja.

Jeremy Rennert Sólyomszem szerepén túl a Mission Impossible franchise-ból is ismerhetik rajongói, kétszer Oscar-díjra is jelölték a színészt A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért.

Rennernek a Tahoe tónál van birtoka a Sierra Nevada hegységben: ezt a területet szilveszterkor hóvihar sújtotta,

35 ezer otthon maradt áram nélkül a környéken.

A színész december 12-én a Twitteren is megosztott egy fotót, amely azt mutatja, mennyi hó esett akkor a birtoka körül. Instagramján egy hete több videót is megosztott, amelyekben egy hókotró jármű volánja mögött ül, az egyikhez azt a megjegyzést írta, hogy már majdnem elkészült a szánkódombbal, melyet gyerekeinek alakít ki.