Nyitókép: Martin Divisek

Feketébe öltözött a miniszterelnök a koronavírus elleni vasárnapi oltáshoz Csehországban

Infostart / MTI
2020. december 27. 15:31
Andrej Babis cseh miniszterelnök megkapta a koronavírus (COVID-19) elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. december 27-én.

Andrej Babis cseh miniszterelnök után a koronavírus (COVID-19) elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. A kormányfő után a 95 éves Emilie Repikova, egy második világháborús veterán kapta meg az oltást.

Vasárnap kezdődött az Európai Unió (EU) tagállamaiban a lakosság összehangolt beoltása.

Az Európai Bizottság december 21-én adott feltételes forgalombahozatali engedélyt a német BioNTech és az amerikai Pfizer gyógyszeripari vállalatok által kifejlesztett vakcina európai alkalmazására.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Andrej Babis cseh miniszterelnök (j) megkapja a koronavírus (COVID-19) elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. december 27-én. Mellette a 95 éves Emilie Repikova, egy második világháborús veterán (b) várja, hogy sorra kerüljön. MTI/AP/Petr David Josek
Andrej Babis cseh miniszterelnök a 95 éves Emilie Repikovával, egy második világháborús veteránnal beszélget, miután megkapták a koronavírus elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. december 27-én. MTI/AP/Petr David Josek