Még mindig nem megy az OTP néhány szolgáltatása

Infostart
2021. április 1. 16:02
Az OTP Bank egyik rendszerében technikai hiba okoz lassulást néhány banki szolgáltatásban. A netbank elérhetetlen, a tranzakciókról szóló SMS-ek is jókora késéssel futnak be.

Olvasóink tapasztalatai szerint még mindig nem lehet belépni az OTP Bank online felületére: az adatok beírása után egy hibaüzenet fogad, SMS sem érkezik. A Smartbank alkalmazással sem lehet belépni. Késnek a tranzakciókról szóló SMS-értesítések is.

Időközben a bank honlapjánra is felkerült a tájékoztatás, ami a Facebook-oldalon órák óta olvasható: "Az OTP Bank egyik rendszerében technikai hiba okoz lassulást néhány banki szolgáltatásban." Azt javasolják az ügyfeleknek, hogy ellenőrizzék néhány perc elteltével az adott tranzakció teljesülését. "Szakembereink külső szakértők bevonásával, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy minél előbb helyreálljon a szolgáltatások működése" - írják még, köszönve az ügyfelek türelmét és megértését.

Az OTP Bank egyik rendszerében technikai hiba okoz lassulást néhány banki szolgáltatásban. Ügyfeleinknek érdemes néhány...

Közzétette: OTP Bank2021. április 1., csütörtök