Nyitókép: Mohai Balázs

Újít és rugalmasságot kínál a Telenor

Infostart / InfoRádió - Czwick Dávid
2018. október 17. 20:48
Új tarifacsomagokat vezetett be számlás ügyfeleinek a Telenor, ezzel együtt a társaság megszüntette az eddigi korlátlan adatforgalmat kínáló ajánlatot – tudta meg az InfoRádió a mobilszolgáltató kommunikációs munkatársától. Egyed Gábor hozzátette: a korábbi ügyfelek még használhatják a korlátlan mobilinternetes konstrukciót, de az új ügyfelek erre már nem szerződhetnek.

A Telenor Blue+ néven új csomagot állított össze számlás ügyfelei részére. Ez a korábbi tarifák előnyeit ötvözi, a kisebb adat- és hangcsomagoktól egészen a korlátlan lehetőségig választható – mondta az InfoRádiónak a társaság kommunikációs munkatársa.

A csomag különlegessége, hogy a kiegészítő lehetőségek igények szerint fel- és lekapcsolhatóak, ezzel nagy rugalmasságot biztosít. Emellett a kiegészítő adatjegyek között bevezettek egy 100 gigabájtos csomagot is, mivel azt látták, a mobiladat iránti igény egyre növekszik, de a sok adatot használó ügyfeleknek is elég ez a mennyiség – fejtette ki Egyed Gábor.

Ezzel együtt a korlátlan adathasználatot biztosító Hello Datát már nem választhatják az új ügyfelek. A szerződéssel rendelkező ügyfelek természetesen továbbra is használhatják a régi csomagokat.

Az új, Blue+ tarifacsomagok hűségszerződés nélkül is megvásárolhatóak, de a tarifára vállalható tizenegy hónapos hűség, vagy lehetőség van kedvezményes készülékvásárlásra is, amennyiben az ügyfél vállalja a két éves elköteleződést.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Egyed Gábor
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást