Nyitókép: Pixabay.com

Forgalmas fővárosi csomópontokat és utakat zártak le futóverseny miatt

Infostart
2020. október 18. 12:04
Vasárnap négyig kell számítani forgalomkorlátozásokra a NATO Futás miatt.

Déután négyig lezárják az Attila utat a Döbrentei tér és a Korlát utca között futóverseny miatt - írta a korlátozásokról beszámolva a BKK Infó.

A közlekedőknek időszakos és szakaszos korlátozásra kell készülniük a Vérmező úton, az Attila úton a Széll Kálmán tér és a Korlát utca között, a Lánchídon, az Alagút utca–Clark Ádám tér–Fő utca–Jégverem utca–Bem rakpart–Budai alsó rakpart–Döbrentei tér–Várkert rakpart–Ybl Miklós tér–Lánchíd utca útvonalon, illetve a Váralja utcában és az Apród utcában is 11 óra és 14:30 között.

  • 15:30-ig az 5-ös autóbusz módosított útvonalon a Krisztina körúton át közlekedik, nem érinti a Körmöci utca, a Korlát utca, a Mikó utca és az Alagút utca megállót.
  • 14:30-ig a 16-os autóbusz nem jár, helyette a sűrűbben közlekedő 16A autóbusszal lehet utazni. A 105-ös autóbusz terelve az Erzsébet hídon át közlekedik, nem érinti a Krisztina tér és a Deák Ferenc tér közötti megállókat.
  • 12:55-ig a 19-es és a 41-es villamos terelve a Krisztina körúton át közlekedik , nem érinti a Szent Lukács Gyógyfürdő és a Rudas Gyógyfürdő közötti megállókat.