Nyitókép: Pixabay

Nagy bajba került az "énekelő" drogos magyar sztár, az alvilág utazik rá

Infostart
2023. április 11. 07:12
Lapinformációk szerint alvilági nehéz fiúkról is beszélt az a magyar énekesnő, akit még tavaly, kábítószeres állapotban vittek be a rendőrök. Emiatt a magyar alvilág "utazik rá".

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk, egy embert letartóztattak annak a droggal élő énekesnőnek az ügyében, akire még tavaly október 27-én hívták ki a rendőrséget. A közismert művész mellett további négy főt gyanúsítanak abban drogügyben, amelyre ősszel derült fény.

A Blikk most azt írja, hogy a vallomása az alvilág több nehézsúlyú bűnözőjét is felpaprikázta, s gyakorlatilag vérdíjat tűztek ki a fejére, mivel végleg el akarják hallgattatni.

A lap informátora szerint "elsősorban az a négy személy akar bosszút állni rajta, akiket a vallomása alapján kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki".

Az énekesnőt, akit jól ismertek a fővárosi drogos körökben elterelési programra kötelezték. Ez a törvény szerint legalább féléves. Lényegében ez volt az egyetlen lehetősége arra, hogy megússza a büntetést – írja a lap.