Nyitókép: police.hu

Eldurvult a helyzet Siófokon - videó

Infostart
2021. július 5. 18:49
Több esetben kellett intézkedniük a rendőröknek a hétvégén.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai péntektől hétfőig hat esetben intézkedtek garázdaság, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.

A police.hu-n megjelent beszámoló szerint nem mindenki szórakozott békésen, a rendőröknek számos garázdaság miatt kellett intézkedniük a balatoni nyaralóhelyen.

Pénteken egy feldühödött férfi rugdalta meg egy gépjármű szélvédőjét egy forgalmas gyorsétterem előtt, amely a jelenlévőkben megbotránkozást és riadalmat keltett.

Szombaton, a siófoki belvárosban egy közlekedési affér miatt késsel fenyegetőzött két férfi, ami végül verekedéssé torkollott, a Petőfi sétányon pedig egy férfi és egy nő bántalmazott egy másik párt.

Vasárnap hajnalban a sétányon három garázdaság is történt, az egyik helyszínen az indulatokat közel negyven rendőr tudta csak megfékezni, onnan hét személyt állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a hétvégi garázdaságokkal összefüggésben egyelőre tíz személyt hallgattak ki gyanúsítottként, közülük öt főt vettek bűnügyi őrizetbe.