Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

Ez az igazi fordulat, valakit letartóztattak a drogos magyar énekesnő ügyében

Infostart
2023. április 3. 20:49
Állítólag letartóztattak egy embert annak a droggal élő énekesnőnek az ügyében, akire még tavaly október 27-én hívták ki a rendőrséget.

Az ismert énekesnő mellett további négy főt gyanúsítanak abban drogügyben, amelyre ősszel derült fény. Az ügyről az Infostarton is írtunk.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki” – írta a BRFK.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbá megerősítette azt az értesülést, miszerint a négy kihallgatott személy egyikét le is tartóztatták – írta a Naphire.hu.

A fiatal sztár egyébként beismerő vallomást tett a rendőrségen, elismerte a drogfogyasztást, egyben kinyilvánította, hogy vállalná az elterelést.

A BudaPestkörnyéke.hu azt írja: "az elterelés vállalása nyilvánvalóan menekülőút lehet az énekesnő számára, hiszen, ha teljesíti, mentesül a büntetés alól. Így azt is elkerülheti, hogy priusza legyen. Az ügyben tovább folyik a nyomozás, kérdéses, hogy további hírességek is „képbe” kerülhetnek-e a sztárvilágot érintő drogbotrányban".

A divattervező Herczeg Zoltán is egy droghálózat miatt ül már tavaly óta előzetesben.