Nyitókép: Unsplash

Ezért dörög most az ég a budapesti belvárosban, fél órával a tűzijáték kezdete előtt - térkép

Infostart
2024. augusztus 20. 20:38
A terv jelen pillanatban továbbra is az, hogy megtartják az ünnepi fővárosi tűzijátékot. *Frissítés: elhalasztották egy órával!

Az operatív törzs egész nap intenzíven figyelemmel kísérte és óránként értékelte az időjárással kapcsolatos fejleményeket. A legutóbbi, 19 órai közlésük szerint Budapest felett az esti órákban az időjárás kedvezően alakul, így a tervezett időpontban, 21 órakor megtartható a Szent István-napi ünnepi tűzijáték.

A város déli részét időközben elkapta egy zivatar, ahogy a budai hegyek térségében is zivataros idő van. A dörgést, villámlást a belvárosban is hallani lehet. Az Időkép videóján, ide kattintva jól látszik az aktuális, frissülő helyzet - alább egy pillanatkép 20.31-ről.

Frissítés: cikkünk megjelenése után közvetlenül jelent meg egy bejegyzés Kovács Zoltán Facebook-oldalán, hogy a tűzijátékot egy órával elhalasztották, de 22 órai kezdettel megrendezik. Friss információk és még frissebb térkép ebben a cikkünkben! Csepelről már videó is érkezett az esőről, ez alább látható.

Forrás: Időkép