Nyitókép: BKK

Ilyenre sem volt még példa a Sziget kapcsán – térkép

Infostart
2024. augusztus 6. 18:42
A Sziget Fesztiválhoz kapcsolódóan idén első alkalommal ideiglenes taxiállomás létesült a Ladik utcában, így a Sziget hivatalos taxiszolgáltatói mellett bármelyik taxiszolgáltató igénybe vehető. Az utasok érdekeit védik a Hajógyári sziget környékén a napi szintű taxiellenőrzések is a fesztivál időszakában – közölte a vállalat.

A Budapesti Közlekedési Központ ideiglenes taxiállomást létesített a Ladik utcában, hogy a Sziget Fesztivál idején a rendezvény hivatalos személytaxiszolgáltatói – a Főtaxi és a BOLT – mellett más taxitársasághoz tartozó és a független taxiszolgáltatók is jelen lehessenek a rendezvény környékén, és szabályozott keretek között kínálhassák a szolgáltatásukat.

A Főtaxi és a BOLT autói számára kijelölt drosztok a K-híd és a H-híd közelében vannak, innen gyalog könnyen elérhető a rendezvényhelyszín. Más szolgáltatók a Sziget Fesztiválhoz legközelebb az ideiglenes taxiállomáson, a Ladik utcában, a Filatorigát HÉV-megálló mellett, egy 10 férőhelyes taxidroszton vehetnek fel utast, és ugyanide hozhatják a rendezvényre érkező utasaikat – olvasható a BKK odalán.