Itt a vége, bezárt a Valasz.hu is, csere a Lánchíd Rádió élén

Infostart
2018. augusztus 3. 13:56
A nyomtatott Heti Válasz megszűnése után, ügyvezetőváltás nyomán, a valasz.hu is leáll. Visszahívták Schlecht Csabát a Lánchíd Rádió Kft. ügyvezetői posztjáról.

A portálon már csak az archívum érhető el, és egy közlemény, amely szerint "Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n".

Csere a Lánchíd Rádió élén

Augusztus 1-jével visszahívták Schlecht Csabát a Lánchíd Rádió Kft. ügyvezetői posztjáról. A társaság képviseletét az eddigi társügyvezető, Csizmadia József Benedekné önállóan látja el.

Befejezte küzdelmét Simicska Lajos

Röviddel az áprilisi választások után jött a hír, hogy finanszírozási problémák miatt megszűnik a Magyar Nemzet, és elhallgat a Lánchíd Rádió. A HírTV-nél arról beszéltek, hogy csoportos elbocsátás lesz, ezt egy héttel később jelentették be, és az is kiderült, hogy a Heti Válasznak új kiadót kell keresnie Simicska Lajos helyett. Néhány héttel később jött a hír, hogy visszalépett az amerikai befektető, ezért többé nem jelenik meg a nyomtatott Heti Válasz, de a valasz.hu-n mostanáig még jelentek meg cikkek. Időközben az is kiderült, hogy Simicska Lajos legtöbb üzleti érdekeltségét eladja Nyerges Zsoltnak. A HírTV-nél július 25-én távozott az addigi elnök, Fonyó Károly, de akkor még nem lehetett tudni, mi lesz a csatorna sorsa. Ez végül augusztus 1-jén dőlt el, amikor megérkezett az új vezetés, kiderült, kik távoznak és kik érkeznek elsőként a tévéhez.