eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Ha Trump győz, vége a háborúnak? Indul-e végül Joe Biden? Mártonffy Balázs, Inforádió, Aréna

2024.02.08. 17:00
A műsor támogatója a HOLD - Nem csak vagyont, kockázatot is kezelünk, 1994 óta.

Mi a jelentősége Trump közvélemnénykutatási előnyének hónapokkal a választás előtt? Milyen témákkal kampányolnak a vetélytársak? Milyen csoportokra oszthatóak a mérsékelt, vagy pártpreferencia alapján nem besorolható szavazók? Mi a szerepük és jelentőségük a választásban? Mely csatatér-államokban dönthetik el ők a választást?

Eldőlt e már, hogy végül kik csapnak össze az elnökválasztáson? Mi történik, ha Biden elnök mégsem indul, és mást jelölnek a demokraták? Lecseréli-e Biden Kamala Harrist, ha újraindul? Közbeszólhat-e egy bírósági ítélet Donald Trump indulásába?

Milyen megfontolások vezetik az elnökjelölteket, amikor alelnökjelöltet neveznek meg? Milyen súlya van a választáson az amerikai közösségi médiának? Mit gondolnak és mit mondanak a kampányban a versenyben lévő jelöltek a NATO szerepéről? Hogyan vélekednek az USA és az Európai Unió kapcsolatáról?​ Mi a jelöltek álláspontja az orosz-ukrán háborúról és a közel-keleti háborúról? Ha Trump győz, valóban vége lesz az orosz-ukrán háborúnak, ahogy a kampányban hangoztatta?

Mártonffy Balázs, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John lukács Intézetének kutatási igazgatója az Inforádió Aréna c. műsorában 2024.02.06-án. A műsorvezető Exterde Tibor. Podcast.

×
×
×