eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Európai választások, amerikai kampány? Kubatov Gábor, Inforádió, Aréna

2024.01.29. 18:04
A műsor támogatója a HOLD - Nem csak vagyont, kockázatot is kezelünk, 1994 óta.

Hogyan lehet az európai parlamenti és az önkormányzati kampányt párhuzamosan vinni?
A két választás együtt nagyobb részvételt eredményezhet-e, mint külön-külön?
Mi a stratégia az önkormányzati választásokon? Mikor nevezik meg a Fidesz főpolgármester-jelöltjét és kerületi polgármester-jelöltjeit? Javíthat-e a Fidesz esélyein a Fővárosi Önkormányzatban a régi-új listás rendszer?
Számít-e a kampányban, hogy hány ellenzéki főpolgármester-jelölt indul? Vitézy Dávid esetleges indulása az ellenzéktől vagy a Fidesztől vihet-e el több szavazót a számításaik szerint?
Melyik vidéki nagyvárosban, vármegyeszékhelyen próbálják meg visszaszerezni a polgármesteri pozíciót?
Miskolc, Szeged, Debrecen, Pécs, Győr – hol lesz a helyi csoport dolga az önkormányzati kampány, és hol az országos kampánystábé?
Mikor áll össze a Fidesz EP-listája? Miben lesz más az EP-kampány, mint öt évvel ezelőtt? Hazai vagy nemzetközi jelentősége van az EP választásnak? Mi a választás tétje magyar és európai szempontból?

Sport: Egy olimpiai évben mások-e egy klubvezető elvárásai, mint két olimpia között? Hány Fradi-sportolót érinthet az olimpiai részvétel?
Hogyan szerepel az éves üzleti tervben a labdarúgó Konferencia-Liga részvétel? Hány fordulóval kalkulálnak? Mit lehetett tanulni a csoportkör mérkőzéseiből?
Hogyan fogalmazza meg az év céljait? Sportágra, nemre, korosztályra lebontva?
Mi az FTC hosszútávú stratégiája: a saját utánpótlás vagy a profi igazolások? Külön kezelik-e a felnőtt férfi labdarúgást, és van-e eltérés az egyes szakosztályok között ebben?
Az UEFA elnökénél járt a napokban, mi volt a téma, milyen eredményt ért el?

Kubatov Gábor, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség alelnöke, országgyűlési képviselő, az FTC elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában 2024.01.29-én. Podcast.

×
×
×