Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Kiderült, mivel ajándékozta meg magát Szoboszlai Dominik

Infostart
2023. november 21. 04:45
Egy Instagramra feltöltött fénykép vezetett nyomra.

Ahogy az Infostart is beszámolt róla, Szoboszlai Dominik nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy új autóra cseréli G-osztályú Mercedesét. Akkor a Liverpool játékosa nem árulta el, hogy milyen lesz az új járgánya, csak annyit mondott: „Aki meglát benne, annak szerencséje van.” Most egy közösségi oldalára feltöltött kép derített fényt az autó típusára – írja a hirado.hu.

Csak az új autójának műszerfaláról osztott meg egy képet a magyar válogatott csapatkapitánya Insta-storyban, de a szemfülesebbeknek feltűnhetett, hogy milyen típusról van szó – az új autója egy Bentley Bentayga.

Forrás: Instagram/Szoboszlai Dominik/hirado.hu

Amikor Szoboszlai az osztrák Red Bull Salzburgnál játszott, akkor egy A5-ös Audit használt, majd amikor átigazolt az RB Leipzigbe, vett magának egy Mercedes AMG G63-at. Az a kocsi 80 millió forintba kerül újonnan, de a Bentayga egy más kategória. A több mint hatszáz lóerős, két és fél tonnás kocsi ára meghaladja a százmillió forintot.

A Liverpool játékosának bőven telik luxusautókra, az angol labdarúgócsapatnál évente több mint 6 millió fontot – körülbelül 2,6 milliárd forintot – keres.