Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Pánik és ünneplés - Gazdag Dániel már csapatot választott

Infostart
2023. november 19. 11:03
A csoportelsőségért száll harcba a 2024-es Európa-bajnokságra már kijutott magyar labdarúgó-válogatott vasárnap délután 3-kor Montenegró ellen. A meccs előtt Gazdag Dániel beszélt várakozásairól.

A Honvéd 2017-es bajnoka, Gazdag Dániel nyilatkozott az NB1.hu-nak. A jelenleg Amerikában focizó támadó is először Kerkez Milos "butaságát (kiállították) említette, és elismerte, hogy akkor "mindenki elkezdett kicsit pánikolni", hiszen a bolgárok fordítottak.

Az ellenfél öngóljára úgy emlékszik vissza, hogy "mindenkiből más érzelmeket hozott ki. Mindannyian a karrierünk egy-egy nehezebb pillanatára gondolhattunk".

Neki az jutott az eszébe, ha minden jól alakul, akkor "végre pályára léphet egy Eb-n".

Már ellenfelet is "kívánt" a magyar csapatnak. A spanyolokkal szeretne egy csoportba kerülni, mert szereti az ottani labdarúgást. Amerika is szóba került az interjúban, ott kimondottan jó érzi magát, mert

"összességében a Phillynél könnyebb, mert tudom azt, hogy sohasem fognak lecserélni".

Ami a Montenegró elleni derbit illeti: "mindenki nagyon motivált a vasárnapot illetően. Ott lesz 65 ezer ember és szeretnénk úgy ünnepelni, hogy jól játszottunk, elérni, hogy tényleg mindenkinek jó legyen a hangulata meccs után".