Nyitókép: MTI/AP/Andre Penner

Zuhannak a jegyárak Las Vegasban, bajban vannak a Forma-1-es szervezők

Infostart
2023. november 11. 06:44
Harmadával csökkentek a Forma-1-es jegyárak Las Vegasban. Az ok prózai, eldőlt a világbajnoki cím sorsa.

Mivel Max Verstappen október 7-én Katarban már megnyerte az idei bajnoki címet, nagy részben elvette az izgalmakat a nézők elől – írja a CNN alapján hvg.hu.

A szombati napra 35 százalékkal zuhantak a jegyárak,

1645 dollárról 1060 (380 ezer Ft) dollárra esett egy sima belépő.

Egy évvel ezelőtt a Las Vegas-i futamra a jegyek ára még nagyjából 2000 dollár volt.

A csütörtöki szabadedzés és a pénteki kvalifikáció árai szintén drasztikusan csökkentek. A jelenlegi „belépő" ár körülbelül 50 százalékkal, 385 dollárról 180 dollárra csökkent a csütörtöki napra, péntekre pedig közel 60 százalékkal, 825 dollárról 342 dollárra.

Pedig a szervezők mindent bevetnek: a pálya kerékvetői is azonnal beazonosíthatóvá teszik majd a helyszínt, ugyanis a francia kártya szimbólumai díszítik majd a póker fővárosának pályáját - írja a gphírek.hu.

Mindenesetre Max Verstappen elég furát mondott a pályáról: "Legutóbb az F1-es játékban mentem rajta, és szerintem többször mentem a falnak, mint egyenesen… Remélem, a valóságban nem így lesz! Nagyon más lesz ott: alacsony hőmérséklet az éjszaka miatt, utcai pálya. Nem tudjuk, milyen lesz a tapadás. Minden új, szóval talán lesz pár meglepetés" - idézi a világbajnokot a m4sport.hu.