Nyitókép: Facebook/Liverpool FC

Így reagáltak Angliában Szoboszlai Dominik teljesítményére – így reagált ő a győzelemre

Infostart
2023. augusztus 28. 07:20
Szoboszlai Dominik továbbra is rengeteg dicséretet kap liverpooli teljesítménye miatt. A Vörösök egygólos hátrányban voltak a Saint James’ Parkban, de a hajrában fordítani tudtak Darwin Núnez két góljával.

A BBC-nél Szoboszlai Dominik a negyedik legmagasabb osztályzatot kapta, Núnez (9,32), Alisson Becker (8,53) és Diogo Jota (8,04) mögött, 7,68-cal.

Bocsák Bence Angliában élő magyar sportújságíró kiemelte, hogy egymást követő második mérkőzésen Szoboszlai mutatta be a legtöbb sikeres cselt a Liverpoolban.

A Bournemouth ellen Alexis Mac Allister, a Newcastle ellen pedig Virgil van Dijk kapott azonnali piros lapot. A Liverpool mindkét mérkőzést megnyerte.

Egy szurkolói tweet kiemelte: Két meccsen egymás után 10 fősre csökkent a Liverpool, Szoboszlai pedig előre lépett, és lényegében két játékos helyett futott a középpályán. A srác egy tökéletes gép.

Egy másik azt írta: „Szoboszlai abszolút klasszis. Olyan, mintha a fiatal Gerrardot látnánk. Soha nem hagyja abba a futást. Az atlétikussága fenomenális. A 8-as mez tökéletes örököse”

Maga Szoboszlai Dominik a saját oldalán Darwin Nunezt dicsérte:

„Feladni” – ez nincs a szótárunkban – írta: