Nyitókép: Craig Mercer/MB Media/Getty Images

Karim Benzema a PSG után a Chelsea ellen is mesterhármast szerzett

Infostart
2022. április 6. 21:00
Karim Benzema mesterhármasával a Real Madrid 3-1-re nyert a Stamford Bridge-en, a Chelsea elleni negyeddöntőben. A Villarreal meglepetésre 1-0-ra legyőzte a nagyon rossz napot kifogó Bayern Münchent.

CHELSEA–REAL MADRID. Az összeállítások. Chelsea: E. Mendy - Christensen, Thiago Silva, Rüdiger - Azpilicueta, Kanté, Jorginho, James – Mount, Havertz, Pulisic. Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Alaba, F. Mendy - Fede Valverde, Casemiro, Modric, Kroos - Benzema, Vinicius Junior. A Chelsea-ben nem kezd sem Lukaku, sem Kovacic. A Madridnál Fede Valverde került be Marco Asensio helyett, a középpályát erősítendő.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN. Az összeállítások. Villarreal: Rulli - Foyth, Raul Albiol, Pau, Estupinan - Capoue, Parejo, Coquelin, Lo Celso - Gerard, Danjuma. Bayern München: Neuer - Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies - Kimmich, Musiala, Gnabry, T. Müller, Coman - Lewandowski A bajoroknál visszatért Alphonso Davies, s kezd Musiala is, kimaradt ellenben Süle, Goretzka, s Sané is.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0. Éder Militao távoli lövése volt az első kapura menő kísérlet, Mendy vetődve védett.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Nem sokan tippeltek volna arra, hogy az este első BL-gólját a Villarreal szerzi. Pedig így történt, Danjuma talált a kapuba.

Arnaut Danjuma gólja. MTI/EPA-EFE/Biel Alino

CHELSEA–REAL MADRID 0-0. Vinícius a felső kapufára rúgta a labdát.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0. Reece James remek szabadrúgását Thibaut Courtois vetődve védte.

CHELSEA–REAL MADRID 0-1. Gyönyörű góllal szerzett vezetést a Madrid. Benzema kiugratta Viníciust, mert tudta, hogy a brazil szélső befutja a labdát és lefutja a védelmet. Aztán végtatott középre, a Viníciustól hajszálpontosan érkező labdára, amit 12 méterről védhetetlenül fejelt a kapu jobb oldalába.

CHELSEA–REAL MADRID 0-2. Most Modric adta be a labdát, a szakadó esőben Benzema ellépett a védőjéről, Thiago Silváról és újabb tökéletes fejest küldött, ezúttal a kapu bal oldalába.

CHELSEA–REAL MADRID 0-2. Carvajal az ötösön belülre került, de ziccerben gyengén lőtt, Mendy bravúrral védett.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Csalódást keltett eddig a Bayern játéka, alig értékelhető a csatárok teljesítménye.

CHELSEA–REAL MADRID 0-2. Thiago Silva fejese alig kerülte el a kaput.

CHELSEA–REAL MADRID 1-2. Jorginho emelése után, Kai Havertz találatával született meg a Stamford Bridge-i este harmadik fejes gólja.

Kai Havertz gólja. MTI/EPA/Neil Hall

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Még nagyobb meglepetés lehetett volna: Coquelin is bevette a németek kapuját. A VAR azonban elvette a gólt, lesállás miatt.

CHELSEA–REAL MADRID 1-2. Újabb madridi kontra, Vinícius beadása után Jorgingóról Benzema elé került a labda, de a francia világklasszis a kapu mellé lőtt.

CHELSEA–REAL MADRID 1-3. Góllal kezdődött a második félidő. Egy céltalanul előrebikázott labdát Mendy megpróbált megjáétszani a tizenhatoson kívül, de röviden passzolt Rüdiger felé. Benzema odaugrott, megszerezte a labdát és a tizenhatoson kívülről az üres kapuba passzolt.

CHELSEA–REAL MADRID 1-3. Azpilicueta szinte tökélezesen lőtte a bal felső sarok felé a labdát, de Courtois a levegőben úszva kiütötte a labdát.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Serge Gnabry 14 mélteres lövése gólba mehetett volna, ha Thomas Müller picit bele tud piszkálni.

CHELSEA–REAL MADRID 1-3. A csereként beállt Lukaku óriási ziccert hagyott ki, az ötösről, tiszta helyzetből a kapu mellé fejelte labdát.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Danjuma hatalmas helyzetet rontott el, könnyen lehetett volna 2-0.

CHELSEA–REAL MADRID 1-3. Támadnak az angolok a szépítésért.

CHELSEA–REAL MADRID 1-3. Reece Janes lapos lövését Courtois csak ütni tudta, de az elég volt.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Újabb nagy hazai helyzet. Lo Celso bölcsen megvárta Pedrazát, aki kilenc méterről a tizenhatos bal oldaláról lőtt, de a kapu mellé. Chukwueze üresen várta a labdát az ötösön.

Végeredmények:

CHELSEA–REAL MADRID 1-3

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0

Visszavágók jövő kedden.