Nyitókép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

A Villarreal kiütötte a Juventust a BL-nyolcaddöntőben

Infostart
2022. március 16. 21:00
A Villarreal súlyos vereséget mért a Juventusra a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, 3-0-ra nyert, 4-1-gyel jutott tovább. A Chelsea a hazai 2-0 után idegenben 2-1-re verte a Lille-t.

JUVENTUS–VILLARREAL. A két összeállítás. Juventus: Szczesny - Danilo, De Ligt, Rugani, De Sciglio - Cuadrado, Locatelli, Arthur, Rabiot - Vlahovics, Morata. Villarreal: Rulli - Aurier, Raul Albiol, Pau, Estupinan - Yeremy, Parejo, Capoue, Manu Trigueros - Lo Celso, Danjuma.

LILLE OSC–CHELSEA FC. A két összeállítás. Lille: Leo Jardim - Celik, José Fonte, Botman, Tiago Djalo - Xeka, André, J. Bamba, Gudmundsson, David - B. Yilmaz. Chelsea: E. Mendy – Christensen, Thiago Silva, Rüdiger - Azpilicueta, Marcos Alonso – Kanté, Jorginho, Kovacic, Pulisic - Havertz

LILLE OSC–CHELSEA FC 0-0. Aktívabban kezdett a Lille, elsősorban a tggörök Burak Yilmaz révén.

JUVENTUS–VILLARREAL 0-0. Támad a Juve, de eredmény nélkül. Moratának voltak a legígéretesebb megmozdulásai.

JUVENTUS–VILLARREAL 0-0. A balról beadott labdát Vlahovics a kapufára vágta, Rulli tehetetlen volt.

JUVENTUS–VILLARREAL 0-0. Lo Celso alig csavarta a kapu mellé a labdát.

LILLE OSC–CHELSEA FC 1-0. Az elmúlt másfél évben ritkaság lett, hogy gólt kap a Chelsea a BL-ben. Most ez történt, Burak Ylmaz tizenegyesből vette be Edouard Mendy hálóját.

LILLE OSC–CHELSEA FC 1-1. Kicsit fellélegezhetnek az angolok, Pulisic az első félidő vége előtti percekben kiegyenlített.

JUVENTUS–VILLARREAL 0-0. Nem jó hír a Juventus híveinek, hogy elég lapos a játék, kevés a helyzet.

JUVENTUS–VILLARREAL 0-1. A 77. percben Rugani felrúgta a tizenhatoson belül Coquelint, az egy perccel korábban beállt Gerard Moreno pedig belőtte a büntetőt. Szczeszny majdnem kivédte, de csak majdnem. Összesítésben 1-2.

LILLE OSC–CHELSEA FC 1-2. Azpilicueta gólja eldöntötte a továbbjutást, összesítésben 1-4.

Azpilicueta gólja (Fotó: Marc Atkins/Getty Images)

JUVENTUS–VILLARREAL 0-2. Újabb hidegzuhany az olaszoknak, a védők között átsuhanó labdát Pau Torres öt méterről a kapuba segítette.

JUVENTUS–VILLARREAL 0-3. A kiszolgáltatott De Ligt kezezése miatt újabb büntetőt lőhetett a Villarreal, Danjuma berúgta. Kiütés.

JUVENTUS–VILLARREAL 0-3. Vége a mérkőzésnek, 4-1-es összesítéssel jutott továbba a spanyol csapat.

LILLE OSC–CHELSEA FC 1-2. Vége a mérkőzésnek, 4-1-es összesítéssel jutott továbba az angol csapat.