Nyitókép: Facebook/Szalai Ádám

Újabb részletek Szalai Ádám autóbalesetéről

Infostart
2021. december 13. 16:52
Szalai pénteken, a szombati mérkőzés előtti utolsó edzésre menet, Darmstadt közelében tért le az útról, majd csapódott szalagkorlátnak az autójával.

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nem lehetett ott a Mainz együttesében szombaton, amikor a bajnoki címvédő Bayern München otthonában lépett pályára. Sőt a 33 éves csatár a keretben sem volt, el sem utazhatott a bajor fővárosba, mert mint kiderült, még pénteken autóbalesetet szenvedett.

Az is hamar kiderült, hogy Szalai közvetlenül a születésnapja után sodródott le az útról vezetés közben az autójával, ám a Blikk információi szerint nem volt semmilyen szülinapi parti, a sportoló pedig nem fogyasztott alkoholt.

A Bild cikke szerint Szalai pénteken, a szombati mérkőzés előtti utolsó edzésre menet, Darmstadt közelében tért le az útról, majd csapódott szalagkorlátnak az autójával. A magyar támadónak elővigyázatosságból kórházba kellett mennie a balesetet követően egy alapos kivizsgálásra, emiatt lekéste a müncheni indulást, de a csapata egyébként sem engedte volna pályára lépni a rutinos futballistát.

A Mainz klubmenedzsere, Christian Heidel a lapnak úgy nyilatkozott, hogy "Ádámnak kisebb nyaki zúzódása van, egyébként minden rendben van, hála Istennek".

Szalaira vasárnap is pihenő várt, és egyelőre nem tudni, hogy kedden a Hertha ellen pályára léphet-e.