Nyitókép: Michael Sohn

Szoboszlai Dominik Neymarnak: sohasem hibázom!

Infostart
2021. november 4. 11:32
A brazil próbálta kizökkenteni a magyar játékost a pontrúgás előtt, de nem jött össze.

Szoboszlai Dominik 92. percben szerzett góljával az RB Leipzig házigazdaként 2–2-es döntetlent játszott szerdán a Paris Saint-Germainnel a labdarúgó-Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

Lipcsében a nyolcadik percben Christopher Nkunku szerzett vezetést a hazaiaknak, és a gólpasszt adó André Silva három perccel később megduplázhatta volna csapata előnyét, ám a büntetőjét Gianluigi Donnarumma kivédte. Georginio Wijnaldum duplájával a szünet előtt fordított a PSG, a következő gólra pedig a 92. percig kellett várni, amikor Szoboszlai Dominik tizenegyesből megszerezte első BL-gólját jelenlegi együttese színeiben, és a beállította a végeredményt.

Az utolsó percben – a videóról megítélt büntető után – a magyar játékos határozottan állt a labda mögé, és végül nem hibázott, még ha Neymar igyekezett is volna őt kizökkenteni (7:55-től az eset a videóban).

A Goal.com cikke szerint Szoboszlai Dominik a mérkőzés után a brazil csatárral folytatott beszélgetést illetően elmondta, Neymar megkérdezte tőle, hogy gólt fog-e szerezni? Igen, válaszolta a magyar játékos, mire a brazil visszakérdezett, hogy biztos-e benne? Erre Szoboszlai Dominik csak annyit mondott:

„sohasem hibázom!”.