Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Új bizniszbe kezd Hosszú Katinka

Infostart
2021. június 8. 09:30
Egyelőre csak az alapokat hozták nyilvánosságra. Kiderült az is, idén hogyan rendeznék meg az ISL-versenyeket.

Az úszáshoz kevésbé kötődő céget hozott létre idén az úszónő - derült ki a piacesprofit.hu-n megjelent összeállításból. A portál áttekintette Hosszú Katinka vállalkozásainak teljesítményét, eszerint

  • az úszóiskolát üzemeltető, valamint Hosszú Katinka szponzori szerződéseit és marketing-együttműködéseit kezelő Iron Swim jól teljesített tavaly, de az úszóiskola működését a szponzoregyüttműködésekből tudták csak fedezni. Szponzort keresnek, valamint egyelőre elsősorban Pest megyében várható további terjeszkedés.
  • az Iron Swim és az egy ügyvédi irodához köthető ciprusi Rimland Limited által közösen tulajdonolt, az International Swimming League (ISL) versenysorozatot megalapító, és a sorozatban induló Iron International úszócsapatot működtető cég kevésbé tudott jól teljesíteni, a járvány miatt csak Budapesten voltak a versenyek, buborékos rendezésben. Idén már 2-3 különböző helyszínen rendezzék meg a versenyt, az „alapszakasz” nyár végén, szeptember elején kezdődhetne, és a teljes szezon decemberben fejeződhetne be a döntővel.

Mindemellett új vállalkozásba fogott Hosszú Katinka: februárban jelent meg az úszónő tulajdonában egy olyan új cég, amelynek fő tevékenységi köre „éttermi, mozgó vendéglátás”. Most a Piac & Profitnak elárulták el, hogy az egyelőre tervezési fázisban lévő vállalkozás kiegyensúlyozott, egészséges étkeztetéssel foglalkozik majd, valamint a tudatos táplálkozás fontosságát is hirdeti.