Nyitókép: MTI/EPA pool/Miguel A. Lopes

Még soha nem kezdte így a Bayern a Bundesliga-szezont – videóval

Infostart
2020. szeptember 18. 22:52
Elképesztő rajtot vett a Bayern München a német labdarúgó Bundesliga 1 2020–2021-es idényében. Nyolc gólt szerzett a vergődő Schalke ellen.

A jövő héten Budapesten játszó bajorok a Neuer – Pavard, Süle, Boateng, Hernnadez – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Th. Müller, Sané – Lewandowski tizeneggyel kezdtek, nem játszott Alphonso Davies és a klubbal szerződési vtában álló David Alaba sem.

A Bundesligában továbbra is ötöt lehet cserélni, így a második félidőben pályára lépett Tolisso, Cusiance, Musiala, Richards és Zirkzee is.

Serge Gnabra a 4. percben szerezte a bajnoki idény első gólját, majd jött Goretzka (19.), Lewandowski (31. – 11-esből), illetve a második félidőben kétszer Gnabry (47., 59.), egy-szer-egyszer pedig Thomas Müller (69.), az első „bajor bajnoki gólját” elérő Leroy Sané (71.) és végül a mindössze 17 éves, 2003. februári születésű, angol-német kettős állampolgárságú Jamal Musiala.

A csereként bevetett játékosok közül a világbajnoki Tolisso mellett az ugyancsak francia Michael Cuisance 21, az amewrikai Chris Richards 20. a holland Joshua Zirkzee 19 éves. Musiala 17.