Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Suárezt nagyon akarja a Juventus

Infostart
2020. szeptember 3. 19:31
A Juventus számára Luís Suárez megszerzése az első számú cél a következő napokban. Erről számolt be a Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport is.

Ronald Koeman nemrégiben közölte az uruguayi csatárral, hogy nem számít rá a jövőben, ezért megkezdődtek a tárgyalások a klub és a játékos között, a távozás előkészítéséről. Egyelőre Suárezt védi a szerződése, így rosszul nem járhat.

A Juventus szívesen leigazolná, különösen, hogy átigazolási díjat nem kellene fizetni érte. Ezért kiemelkedően magas fizetést tud ajánlani – más kérdés, hogy Cristiano Ronaldóé kétszer annyi –, Suárez évente bruttó 14 millió eurót, tisztán tízet keresne Torinóban. A Juve még arra is hajlandó lenne, hogy Suárez kapcsán néhány a későbbi teljesítményhez kapcsolódó eredményességi prémiumot fizessen a Barcelonának, a gyors ügyintézés elősegítése érdekében.

Miután Suárez ügye előrehaladott állapotban van, a Juventus nem érdeklődik a továbbiakban a bosnyák Edin Dzeko iránt, aki vagy marad a Románál, vagy az Interhez igazol.

A Juventus lemondott Gonzalo Higuaínról is, aki minden bizonnyal az Egyesült Államokba, Miamiba igazol. Az amerikai csapat egyik tulajdonosa David Beckham. De érdeklődnek iránta Angliából, Spanyolországból és Kínából is.