Újabb győzelemmel továbbjuthat az U17-es válogatott

Infostart / InfoRádió
2019. május 7. 11:47
A magyar U17-es férfi labdarúgó-válogatott a portugálok elleni bravúros győzelem utána kedden Izland ellen lép pályára a továbbjutásért az írországi Európa-bajnokság csoportkörében. A szakmai stáb és a játékosok is bíznak az újabb győzelemben.

Az U17-es válogatott Izland ellen folytatja szereplését az írországi Európa-bajnokság második fordulójában. A magyar együttes az első körben szombaton 1-0-ra győzött a portugálok ellen. Preisinger Sándor szövetségi edző a Nemzeti Sport Online-nak azt mondta, a portugálok után Izland ellen újabb nehéz mérkőzás vár a nemzeti együttesre.

A szakvezető a hétvégi 1-0-s siker után arról beszélt, hogy a magyar korosztályos válogatott hét tétmérkőzésből hatot kapott gól nélkül játszott le, ez nem véletlen, a folytatásban is hasonló hozzáállással kell futballozni.

Preisinger Sándor kiemelte, hogy a mérkőzés elején volt némi zavar a magyar játékosokban, de a második félidőben taktikát váltottak, ezután sikerült stabilizálni a játékukat. A szakvezető azt mondta, számítottak rá, hogy lesznek kontralehetőségeik, ez be is jött, és az egyiket góllal tudták befejezni.

A védő Bekker Roland is bízik a hasonlóan sikeres folytatásban bízik.

A magyar válogatott Izland elleni mérkőzése kedden 13 órakorkezdődik az írországi Európa-bajnokság csoporkörének második fordulójában.