Temesvári: Egyéniben is profitálhat mostani sikeréből Babos Tímea

Infostart / InfoRádió - Hlavay Richárd
2018. január 26. 09:15
Jó játékkal, megérdemelten győzött Babos Tímea és Kristina Mladenovic az ausztrál nyílt teniszbajnokság női párosversenyének döntőjében - mondta az InfoRádióban Temesvári Andrea, korábbi Roland Garros-győztes teniszező. Arról is beszélt, milyen sikereket érhet el idén Babos Tímea.

Temesvári Andrea szerint abban voltak jobbak  a második helyen kiemelt Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz duónál, hogy meg tudták szerezni a kulcsfontosságú pontokat. Emellett nagyon jó párt alkottak, tudtak egymásnak segíteni, amikor a másik rontott. Makarova többet hibázott, és ezt jó párszor is ki tudták használni Babosék. Emellett jól szerváltak, nagy százalékban jött be az első szerva, és Babos Tímea nem vesztett adogatást - sorolta. 

Nagyon sok lehet még a párosban az évben, és reméli, hogy nem az utolsó Grand Slam-tornagyőzelmük - mondta Temesvári Andrea, és reméli, hogy Babos Tímea a szintén pénteki vegyespáros viadalon is döntőbe kerül és nyerhet.

"Timi párosban felszabadultabb, jobb döntéseket hoz, inspirálja partnerét és szereti, jót tesz neki, ha őt is motiválják" - elemzett Temesvári, hozzátéve, hogy Babos Tímeának jó érzéke van a pároshoz, "gyors, kemény röptéket tud". Párosban többet mer bevállalni, jobban bízik magában a szakember szerint, aki reméli, hogy ebből a mostani sikerből Babos Tímea egyéniben is profitálni tud.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Temesvári Andrea: Jó játékkal, megérdemelten győzött Babos Tímea és Kristina Mladenovic
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást