Története legeredményesebb évét zárta a KSI

InfoRádió
2018. január 22. 17:15
Soha ennyi érmet nem nyertek a KSI fiatal sportolói a világversenyeken, mint 2017-ben. Az idén 55 éves egyesület nemcsak a mostani győztesek ünnepelte, hanem jubileumi könyvet készül kiadni az eddigi sikerekről is.

A KSI fennállásának legeredményesebb éve volt 2017, soha ennyi érmet nem szereztek a fiatal sportolók az utánpótlásversenyeken, és a klub felnőtt, 23 év feletti versenyzői is 12 érmet nyertek a világ- és Európa-bajnokságokon - mondta el az InfoRádióban Zsoldos Péter, a KSI elnöke.

Az egyesület évzáró ünnepségen jutalmazta a legsikeresebb fiatal sportolóit. A legeredményesebb felnőtt versenyzőnek járó díjat Földházi Zsófia és Kasza Róbert öttusázó vehette át, a legeredményesebb utánpótlás-sportoló Biben Karina és Bakó Olga kajakos, illetve Varga Ádám kajakos lett.

"Idén a legfontosabb, hogy a kvalifikációs versenyeken a sportolóink helytálljanak, a lehető legtöbb eseményen indulhassanak el, és próbálják megismételni a tavalyi kimagasló sikert" - mondta a klubelnök a 2018-as tervekről. 

A KSI az idén ünnepli alapításának 55. évfordulóját, és a klub egy könyvvel szeretné köszönteni, amelyben megjelenne rengeteg eredmény, sportoló és edző. A kötetet várhatóan az év második felében adják ki, s akkorra terveznek egy rendezvényt is az évforduló megünneplésére.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Története legeredményesebb évét zárta a KSI
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást