Michelisz Norbert végül ilyen autóval versenyez idén - képgaléria

InfoRádió
2017. március 16. 12:12
Piros-fehér-zöld színű autóban versenyez idén a túraautó-világbajnokságon Michelisz Norbert. A Honda gyári pilótája immár a gyári színeket is megkapja.

A WTCC tavalyi szezonjában az 5-ös rajtszámmal induló Michelisz Norbert a szürke és piros színekkel dekorált Honda Civic volánja mögött versenyzett, az idén azonban átül a gyári csapat Castrol által támogatott versenygépébe, akárcsak csapattársa Tiago Monteiro. A sima gyári festésű autóban az új pilóta, a japán Micsigami Rjo kapott helyet.

Így a rajtszám nélkül nehezebb lesz majd megismerni a magyar pilótát, egy apró különbség azonban akad majd. Michelisz autójának tükörháza zöld színű, míg Monteiróén fehér.

“Örülök is, meg nem is az idei színváltásnak. Annyiban jó az új, hogy így a magyar zászló színeit viseli az autó, hiszen piros, fehér és zöld lesz.

A tavalyi minta a szürkével viszont sokkal jobban tetszett,

szívesen maradtam volna amellett” – mondta az Indexnek a magyar pilóta.

Bár elégedett volt új versenymérnökével Michelisz Norbi, a 2017-es szezont újra a megszokott felállásban folytatják. Tehát Andrea Cisotti helyett ismét Bári Gergő lesz a magyar pilóta mellett, így elmondása szerint Juhász Szabolcs adatmérnökkel kiegészülve igazi kis magyar különítményt alkotnak majd a Hondán belül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!