Willi Weber: itt az ideje elmondani az igazságot Schumacherről

InfoRádió
2017. január 19. 14:54
A hétszeres Formula1-es világbajnok egykori menedzsere szerint végre tiszta vizet kellene önteni a pohárba a síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapotával kapcsolatban. Willi Weber egy lapinterjúban azt állította, hogy a versenyző családja elhallgatja az igazságot.

Schumacher 2013 decemberében szenvedett életveszélyes síbalesetet az Alpokban, és súlyos fejsérülésének pontos következményei azóta sem ismertek a nyilvánosság előtt. Csak annyit lehet tudni róla, hogy svájci otthonában ápolják.

Weber, aki korábban már nehezményezte, hogy nem láthatja hajdani menedzseltjét, azt mondta a Bunte című lapban megjelent interjúban, hogy

a család nem mondja el a teljes igazságot Schumacher állapotáról.

Weber úgy véli, a rajongók megérdemelnének annyit, hogy tudjanak valamit kedvencükről. „Ideje, hogy

rajongók milliói számára öntsenek tiszta vizet a pohárba.

De mérget vennék rá, hogy a tanácsaimra nem hallgatnak.”

Weber hosszú ideig, egészen 2010-ig volt a hétszeres világbajnok menedzsere, és elmondása szerint nagyon reménykedik abban, hogy a legendás versenyző felépül súlyos sérüléseiből.

A család kitart a mellett, hogy Schumacher egészségi állapota magánügy, ezért nem tartozik a nyilvánosságra. A legutóbbi hírekben az szerepelt csak, hogy újabb szponzorai hagyták el a nyilvánosság elől három éve rejtegetett egykori sztárt.