Könyv a magyar Eb-hősökről

Infostart
2016. július 20. 18:16
A csapat 2016 – Labdarúgó Európa-bajnokság című könyvben a magyar válogatott szereplését és a nemzeti együttes múltbeli eredményeit is meg lehet ismerni - mondta a csütörtöktől kapható kiadványról az egyik szerző, Lakat T. Károly. A könyv másik írója, Dénes Tamás futballszakíró, az InfoRádió munkatársa.

Nem volt ember, aki azt várhatta volna, hogy Magyarországon a labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki szereplésnek ilyen elementáris visszhangja lesz – mondta Lakat T. Károly, aki Dénes Tamással közösen könyvet írt a nyári kontinensviadalról. A csapat 2016 – Labdarúgó Európa-bajnokság című könyvben két aspektusból, a helyszínről és az itthonról tapasztaltak alapján dolgozták fel az eseményeket.

A válogatott korábbi két, 1964-es és 1972-es Európa-bajnoki szereplésének teljes története is szerepel a csütörtöktől kapható kiadványban. Emellett 44 pillanat címmel került be az a 44 kulcsmomentum, amely a szerzők szerint elvezetett odáig, hogy idén ismét kijutott a csapat az Európa-bajnokságra. Ebben a szövetségi kapitányi válságokat és váltásokat, és a válogatott körüli összes anomáliát feldolgozták.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Lakat T. Károly
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást