Kapás Boglárka önmagát is meglepte

Infostart
2016. május 23. 11:57
Kapás Boglárka szerezte a parádézó magyar válogatott utolsó aranyérmét a londoni úszó Európa-bajnokságon. Azután, hogy 800 és 1500 gyorson, illetve a 4-szer 200-as gyorsváltó tagjaként győzött, 400 gyorson sem tudták megelőzni a riválisok. Az úszó az InfoRádiónak elmondta, hogy nem számított ilyen jó szereplésre.

„Nem számítottam ilyen jó időeredményre, és abban sem voltam biztos, hogy lesz annyi erőm, hogy megnyerjem”

- fogalmazott az úszó.

„Egyszerűen hihetetlen, hogy még mindig ennyi energia maradt bennem még utolsó napra is. Nagyon boldog vagyok most, hogy két másodpercet is javítottam az időmön” - folytatta.

Kapás Boglárka elmondta, hogy még csak nem is álmodott arról, hogy négy arannyal zárja a londoni eb-t, ez felülmúlta minden álmát.

„Olyan álmom volt, hogy milyen jó lenne mind a három számot megnyerni, de a négyszer 200 váltóra tényleg nem is számítottam – én legalábbis nem, de szerintem a három másik lány sem, akik benne voltak a váltóban. Ez abszolút meglepetés volt” - mondta az úszó.

Hozzátette, hogy itthon folytatja az edzéseket, még van két hónap kemény munka, alapozás, amivel reméli, hogy még többet tud fejlődni az olimpiáig.

„Az volt a célom, hogy olimpiai esélyesnek tekintsenek, de az, hogy éremesélyes vagyok, még önmagában nem jelent semmit. Ott kell érmet szerezni, és utána leszek nagyon boldog” - fogalmazott Kapás Boglárka.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Kapás Boglárka önmagát is meglepte
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást