Nyitókép: MTI/Kollányi Péter

Megszólalt a kórházban lábadozó Jordán Tamás

Infostart
2024. június 3. 15:08
Mindenkit igyekezett megnyugtatni a Kossuth-díjas színész.

Amit arról az Infostart is beszámolt, Jordán Tamás május közepén kórházba került „egy kisebb ”beavatkozás miatt, amiről akkor bővebben nem kívánt nyilatkozni. „Annyit mindenki megnyugtatására elárulhatok, hogy nem baleset ért, a probléma gyógyítható, és szerencsére nem is súlyos. (…). Ha minden jól megy, vasárnap már otthon lehetek, hamarosan pedig újra színpadra állhatok” – fogalmazott akkor a Kossuth- és Jászai-díjas színművész a Blikknek.

A művészt azonban nem bocsátották el a kórházból, majd a Rózsavölgyi Szalon is jelezte: elmaradnak azok az előadások, amikben Jordán Tamás is szerepel. A Blikk egy hete érte el ismét a színészt, aki akkor türelmet kért, jelezve, hogy még mindig nem engedték haza. Most vasárnap viszont reménykeltő hírek érkeztek:

„Már sokkal jobban érzem magam, köszönöm a nézőknek, hogy gondoltak rám! Noha még mindig kórházi tartózkodásra vagyok ítélve, reményeim szerint jövő hét elején gyógyultan elengednek” – mondta el a Blikknek Jordán Tamás, aki már alig várja, hogy visszatérjen imádott hivatásához. „Azt remélem és úgy is tervezem, hogy június közepétől már újra részt tudok venni az előadásaimban.”

A színészt a komoly egészségi problémák eddig elkerülték, de cukorbetegsége miatt inzulinnal kell szúrnia magát, néhány évvel ezelőtt pedig a koronavírus-járvány terítette le a lábáról néhány hétre – jegyezte meg a lap.