Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Már a végrendeletét is megírta az Omega legendája

Infostart
2023. október 12. 09:19
A végrendeletemet is megírtam, mert nem tudtam, hogy túlélem-e az egészet - mondta egy magazinnak Molnár György gitáros.

A BEST Magazin készített interjút Molnár György Elefánttal. Ebben az Omega együttes gitárosa arról beszél, hogy súlyos gerincsérvvel küzd, "nem bírok menni, ülni, mozogni, csak fájdalomcsillapítóval tudok egyáltalán létezni."

A 24.hu által észrevett cikkben megemlítik, hogy a zenész kétszer küzdött meg a rákkal, már írt végrendeletet és egy dalt is. Azt mondja: "fiatal feleségem van, két kicsi fiam, szeretném megérni, hogy ők hárman egyszerre végezzenek a tanulmányaikkal."

A lapnak elárulta, az asztrológiát jól ismeri, korábban kitanulta a mesterséget: „Volt egy válásom, aztán jött a lányom édesanyja, akivel nem voltunk házasok, de miután szétmentünk, padlóra kerültem. Ekkor megcsináltam magamnak a horoszkópomat, amiből az derült ki, hogy 16 év múlva talál rám újból a szerelem. Megfelelő méltósággal fogadtam a hírt, de azért dühített, és asztrológiával nem foglalkoztam többet. De pontban tizenhat évre megláttam Henikét, megismertem, azt mondtam magamban, ha olyan okos is, amilyen szép, akkor el kell őt vennem feleségül.”