Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati

Feketében érkezett a Rolling Stones

Infostart / MTI
2023. szeptember 7. 03:15
Új albumot jelentet meg Hackney Diamonds címmel a Rolling Stones - jelentette be az együttes szerdán a kelet-londoni Hackney Empire színházban. Tizennyolc év után ez lesz a híres brit rockegyüttes első albuma, amelyen eredeti szerzemények szerepelnek.

"Azért vagyunk itt, hogy bemutassuk az új kislemezünket, amelynek a címe Angry, és a videóját. Az Angry az első kislemez az új albumunkról, amelynek a címe Hackney Diamonds - ezért is vagyunk Hackneyben -, és amely október 20-án jelenik meg" - mondta az együttes frontembere, a 80 éves Mick Jagger az online élőben közvetített eseményen, amelynek házigazdája Jimmy Fallon amerikai tévés műsorvezető volt.

Mick Jagger, Keith Richard és Ronnie Wood - a 61 éve alakult együttes túlélő magja - feketébe öltözve, taxin érkezett a színházba.

A rajongók azóta vártak erre a bejelentésre, hogy egy rejtélyes reklám jelent meg a múlt hónapban az új album címével, és az Angry videójából részleteket tettek közzé a don'tgetangrywithme.com honlapon.

Az album, amelynek címe - hackney-i gyémántok - a törött üvegre használt régi kelet-londoni szlengből ered, az első lemezük, amióta az együttes dobosa, Charlie Watts 2021 augusztusában elhunyt.