Nyitókép: Vickie Flores

Rod Stewart megint Budapestre jön

Infostart
2023. szeptember 1. 13:54
Rod Stewart azt tervezi, hogy jövőre egy olyan világ körüli turnéval koronázza meg karrierjét, amelynek Budapest is az egyik fontos állomása lesz.

Rod Stewart jövőre visszatér Budapestre a legnagyobb slágereivel egy különleges show keretében 2024. június 22-én az MVM Dome-ban – olvasható a Live Nation oldalán.

Nagyon izgatott vagyok, hogy újra felléphetek a csodálatos magyar közönség előtt. A legnagyobb slágereimet viszem, és persze sok izgalmas meglepetés is lesz! – üzente az énekes a magyar rajongóinak.

Rod Stewart egyike a legtöbb albumot eladó művészeknek, becslések szerint több mint 250 millió lemeze és kislemeze kelt el világszerte. Dalai között olyan világslágerek szerepelnek, mint a Maggie May, Da Ya Think I’m Sexy, Baby Jane, The First Cut Is The Deepest, I Don’t Want To Talk About It, Tonight’s The Night, You Are In My Heart, Hot Legs, Forever Young vagy a Sailing.

Rod Stewart jövőre ötödször lép fel Magyarországon. Először az MTK stadionjában lépett fel 1986-ban, majd 19 évvel később tért vissza Budapestre, de fellépett a Kapcsolat koncerten a fővárosi Ötvenhatosok terén, legutóbb pedig 2018 januárjában a Budapest Sportarénában tartott koncertet.