Nyitókép: Zih Zsolt

Nem akármire készül Töröcsik Mari

Infostart
2020. július 16. 12:52
A Vas megyei Velemben lábadozó Kossuth Nagydíjas legendás színésznő, a Nemzet Színésze meggyógyult, és olyannyira tettre kész, hogy már is játszani van kedve.

Az ország Törőcsik Marija az elmúlt időszakban sokáig küzdött a betegségekkel. A koronavírus-járvány idején a családja nem is engedett senkit a közelébe az ápoló személyzeten kívül. A legyengült szervezetét vitaminokkal erősítették fel, ami annyira jól sikerült, hogy legszívesebben máris a színpadra állna – írja az Indirekt.hu.

„Egyelőre még nem engedi az orvos, hogy színpadra álljak, de egyre jobb lesz az egészségi állapotom. Készülök vissza a Nemzeti Színház színpadára. Még nem lépek ki a házból a vírus miatt, de valóban sokkal jobban vagyok. […] Visszatért belém az életerő” – nyilatkozta a HOT!-nak Törőcsik Mari.

Bodrogi Gyula is hasonlóan jó hírekről tudott beszámolni, miután telefonon beszélt színésznőről. „Nemrég beszéltem vele, mintha új erőre kapott volna. Kiegyensúlyozott és összeszedett volt, minden egyes szavát lehetett érteni. Nagy boldogság számomra, hogy ismét jól van Mari” – fogalmazott a Nemzet Színésze.