Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Taylor Swift, Hulk Hogan és Kid Rock után Billie Eilish is színt vallott

Infostart / MTI
2024. szeptember 17. 21:42
Taylor Swiftet követően kedden újabb popsztár, Billie Eilish is bejelentette, hogy a demokrata párti Kamala Harrist és Tim Walzot támogatja az amerikai elnökválasztáson. Több más híresség korábban a Republikánus Párt jelöltje, Donald Trump volt elnök mellett állt ki.

„Kamala Harrisre és Tim Walzra szavazunk, mert az abortusz jogáért és a fogamzásgátlási lehetőségekért, valamint a környezetvédelemért és a demokráciáért küzdenek” – jelentette ki Eilish fivérével, Finneasszal közösen felvett videón, amelyet az X-en és az Instagramon osztottak meg.

„Úgy voksoljatok, mintha az életetek múlna rajta, mert pontosan erről van szó” – hangoztatta az amerikai énekesnő, akinek testvérével közösen több mint 130 millió követője van a közösségi oldalakon.

Harris kihívója a november 5-én esedékes amerikai elnökválasztáson a republikánus párti Donald Trump volt elnök, akit szintén több híresség is támogatásáról biztosított. Jelöltté választásakor Hulk Hogan korábbi pankrátor a színpadon személyes hősének nevezte a korábbi elnököt, aki mellett kiállt Kid Rock rockzenész és pénteken Nicky Jam reggaeton és latin pop előadó is a republikánus jelöltet biztosította támogatásáról. Azealia Banks rapper és énekes szintén úgy nyilatkozott, hogy az elnökválasztáson Donald Trumpra szavaz.