Nyitókép: MTI/EPA/Adam S. Davis

Elon Musk: elvesztettem a fiamat, akit a woke vírusa ölt meg

Infostart
2024. július 24. 18:43
Az X tulajdonosának fia, Xavier 2022-ben operáltatta át magát, most húszéves és Vivian Jenna Wilsonnak hívják.

Elon Musk fia, Xavier 2022-ben nemátalakító műtéten esett át, és azzal a kérvénnyel fordult egy kaliforniai bírósághoz, hogy a neme mellett a nevét is megváltoztathassa. Akkor úgy döntött, hogy milliárdos apja neve helyett anyja vezetéknevét viseli a továbbiakban, és megszüntetett minden kapcsolatot az édesapjával. Most húszéves, és Vivian Jenna Wilsonnak hívják.

Elon Musk szerint az elidegenedett transznemű gyermekét a woke vírusa ölte meg. A Tesla vezérigazgatója úgy fogalmazott, becsapták, hogy beleegyezését adja a pubertásblokkoló gyógyszerek szedéséhez – írja a magyarnemzet.hu a New York Post beszámolója alapján.

Az 53 éves milliárdos azt mondta Dr. Jordan Peterson pszichológusnak, hogy mindez egy nagyon zűrzavaros időszakban történt, még a koronavírus-járvány idején. Elon Musknak állítólag azt mondták, hogy

ha nem támogatják fiukat az operációban, akár öngyilkos is lehet.

Elon Musk megesküdött, hogy „elpusztítja” azt a „hihetetlenül gonosz” kultúrát, amely lehetővé teszi azt a nemátalakító műtétet, amelyet gyermekén hajtottak végre. „Lényegében becsaptak azzal, hogy aláírjam Xavier dokumentumait. Elvesztettem a fiamat, akit a woke vírusa ölt meg” – fogalmazott az üzletember.

Úgy véli, börtönt érdemelnének azok, akik részt vesznek a nemátalakításban. A SpaceX alapítója és az X tulajdonosa közölte: küldetésének tekinti, hogy a gyermekével történtek miatt megakadályozza a gyermekek nemének megváltoztatását.

Elon Musk egy korábbi, X-en közzétett posztjában azt írta, fia melegnek született és enyhe autizmussal is küzd, és szerinte ezek okozták benne a nemi diszfóriát. „Már négyéves kora óta sejtettem, hiszen kiválasztotta nekem a ruháimat, és azt a szót használta, hogy mesés. Szerette a musicaleket és a színházat, pedig ő nem lány volt” – írta a milliárdos.