Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Paparazzók üldözték Amerikában Harry herceget, majdnem baj lett belőle

Infostart
2023. május 17. 17:03
Harry feleségével, Meghan hercegnével és anyósával, Doria Raglanddal ült egy taxiban, amikor üldözni kezdték őket a lesifotósok.

A pár és Meghan édesanyja kedden este egy díjátadón vettek részt, ahol a hercegné munkáját ismerték el, majd taxival távoztak onnan. Ezt követően kezdték paparazzók követni az autót - írja a Reuters.

Az esetről Harry szóvivője tájékoztatta a médiát: úgy fogalmazott, hogy az autós üldözés kis híján katasztrófához vezetett.

"Tegnap este Sussex hercege és hercegnéje, valamint Ragland asszony egy majdnem katasztrofális autós üldözésbe keveredett egy rendkívül agresszív paparazzókból álló csoport kezei által.

Ez a könyörtelen, több mint két órán át tartó üldözés többször majdnem karambolt eredményezett

más sofőrökkel, gyalogosokkal illetve két New York-i rendőr is érintett volt az esetben" - fogalmazott a szóvivő.

A hercegi pár 2020-ban azért mondott le hivatalosan a királyi családban betöltött szerepéről, és költözött Amerikába, mert úgy tapasztalták,a média túlságosan beleavatkozik életükbe.

A herceg már régóta dühöng a sajtó viselkedése miatt: édesanyja, Diana hercegnő haláláért is a bulvármédiát okolja. Diana akkor vesztette életét, amikor limuzinjával balesetet szenvedett, mert Párizsban lesifotósok elől menekültek.