Nyitókép: MTI/AP/Pool/PA/Aaron Chown

Elköltözik Vilmos herceg és Katalin hercegné

Infostart
2022. június 15. 16:36
Közelebb akarnak élni a Windsorba visszavonuló II. Erzsébethez.

Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné úgy döntött, hogy elköltöznek a gyerekekkel együtt a jelenlegi otthonukból. Eddig Cambridge hercege és hercegnéje Kensingtonban élt, most azonban a pár úgy döntött, hogy a windsori birtokon található Adelaide Cottage nevű birtokot választja. A pár a 96 esztendős II. Erzsébet királynő közelében szeretne élni, ami a családnak új környezetet, a királyi csemetéknek pedig új iskolát jelent – írja a hirado.hu.

II. Erzsébet pár hónapja hagyta el a londoni Buckingham-palotát és a jövőben Windsorból látja el királynői kötelezettségeit. A családhoz közelálló források szerint az idős királynő egészségi állapotára való tekintettel határozott úgy Vilmos és családja, hogy a közelébe költöznek, hogy bármikor segíthessenek, ha szükséges.

A gyerekek is új környezetbe kerülnek, így izgalmas időszak vár a 8 éves György hercegre, a 7 éves Sarolta hercegnőre és a 4 éves Lajos hercegre is.

A költözéssel a teljes család közelebb kerül egymáshoz. Katalin szülei, Mike és Carole is csak néhány kilométerre lesznek a hercegi pár leendő otthonától.