Nyitókép: Rossmann Magyarország Kft./ Szabina Gyorfi

Kiakasztotta vevőit a Rossmann, de a cég nyugtat

Infostart
2024. szeptember 25. 18:50
Határidőt szabott a Rossmann a vásárlói hűségkártyák leadására, cserében ajándékot adnak mindazoknak, akik ezt megteszik. Az ajánlat október 6-ig él, de megnyugtatásul azt is bejelentette a cég, hogy ettől függetlenül marad a kártyahasználat is.

A cég honlapján azt írják, hogy először be kell vinni a plasztikkártyát az egyik üzletbe, és be kell mutatni a kasszánál a Rossmann applikációban a virtuális kártyát.

Ha mindez megvan, akkor adnak ajándékba egy 100 százalékban újrahasznosított anyagból készült Rossmann bevásárlótáskát - írja az Economx.

Felhívják a figyelmet, hogy a meglévő Rossmann+ plasztikkártyát úgy érdemes leadni, hogy az applikációra való áttérést a már meglévő regisztrációval használják a vásárlók, különben az eddigi költéseiket, kedvezményeiket, kuponjaikat nem látják, illetve azok el is vesznek.

A vásárlók nemtetszésüknek adtak hangot a Rossmann közösségi oldalán, például arra hivatkozva, hogy nem tudnak kedvezményt igénybe venni, ha lemerül a telefonjuk vagy például nincs minden üzletben megfelelő térerő. Továbbá nem mindenki használ okostelefont és olyan is akad, aki nem visz magával telefont a vásárláshoz.

A Rossmann mindenkit megnyugtatott, hogy továbbra is használható a plasztikkártya, ez a promóció pedig azoknak szól inkább, akik már nem használják a kártyát.