Autóforgalmazási együttműködést kötött az Euroleasing és az Emil Frey

Infostart
2022. október 24. 20:53
A megállapodás autók importálásáról szól.

A Magyar Bankholdinghoz tartozó Euroleasing Zrt. a jövőben is folytatja a Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep és Abarth gépjárművek vásárlói finanszírozását. Az Euroleasing – illetve elődvállalata – a Fiat csoport magyarországi értékesítési tevékenységében teljes körű pénzügyi szolgáltatásaival 1994 óta folyamatosan működik közre. Hivatalos partner szerepét azt követően is megtartja, hogy a nagy múltú márkák importőri feladatait a hónap elejétől az Emil Frey Csoport magyarországi leányvállalata látja el – írják közleményében az Euroleasing.

„Márkaportfóliónk bővítése fokozza az Emil Frey Csoport eddig is sikeres üzleti modelljének hatékonyságát, egyúttal az eddigieknél is előnyösebbé teszi azt a kereskedők, illetve az ügyfelek számára” – jelentette ki Balkányi György, az Emil Frey Csoport magyarországi ügyvezetője. Kiemelte: fontosnak tartják, hogy társaságuk valamennyi fogyasztói igénynek tökéletesen megfelelő finanszírozó partnerrel dolgozzon, és az Euroleasing pontosan ezt nyújtja.

„Vállalatunk első lízingfinanszírozási gyári partnere a Fiat csoport volt, kapcsolatunk így ma már közel három évtizedre tekint vissza. Fontos elismerése a korábbi munkánknak, hogy az immár a Stellantis csoportba tagozódó Fiat-márkák hazai értékesítése során továbbra is vállalatunk finanszírozási partnerségére épít az új importőr, az Emil Frey Csoport hazai leányvállalata” – mondta Vály Judit, az Euroleasing vezérigazgatója. Hozzátette: „Megtisztelő számunkra, hogy ebben az új importőri együttműködésben lehetőséget kapunk Európa legnagyobb és legmeghatározóbb autóforgalmazójával közösen dolgozni.”